De top 4 van de kandidatenlijst van Lijst Someren Heide stellen zich aan u voor:

Wim Jaspers

Ik ben sinds 2001 raadslid voor de Lijst Someren-Heide daarvoor ben ik 3 jaar burgercommissielid geweest.
Ik ben opgegroeid in Someren-Heide en heb me altijd bij de gemeenschap betrokken gevoeld.
Mijn interesse naast de politiek ligt bij het Nederlandse Trekpaard en bij atletiek. Ook de komende periode wil ik me weer inzetten als lijsttrekker van de Lijst Someren-Heide. Met name voor iedere inwoner van Someren maar zeker voor Someren-Heide.
Dus stem op mij op 3 maart.
0495-697482, w.jaspers@airxs.nl

   

Irma Vergeer

Geboren en getogen in Someren-Heide. Sinds 2005 lid van Lijst Someren-Heide en in 2006 voor de eerste keer op de Kandidatenlijst op nummer 4. Na de verkiezingen van 2006 actief als Burgercommissielid in de Commissie Ruimte.
Vanwege mijn beroep als Makelaar, ligt mijn interesse voornamelijk bij Ruimtelijke Ordening en Mileu, maar ook voor de Leefbaarheid in alle kernen wil ik me graag inzetten.
Tijdens de verkiezingen van 2010 zal ik de 2e plaats op de Kandidatenlijst innemen en er vanuitgaande dat wij wederom 2 raadszetels gaan behalen zal ik de komende periode 2010-2014 raadslid zijn namens Lijst Someren-Heide.
Ik reken op Uw stem!
06-47904176, irmavergeer@hotmail.com

   

Hans van Tulden

Ik ben heel mijn leven al woonachtig in Someren-Heide, de laatste 19 jaar aan de Buitenweg samen met mijn vrouw Yvonne en zonen Rick en Frank.
Voor de Lijst Someren-Heide ben ik al z’n 20 jaar op de achtergrond actief. Sinds de verkiezingen van 2006 ook actief als Burgercommissielid in de commissie Burger en Bestuur en verder ben ik penningmeester van LSH.
Beroepsmatig al bijna 25 jaar werkzaam bij de Rabobankorganisatie en mijn sterke punten liggen voornamelijk op financieel terrein (penningmeester gemeenschapshuis De Bunt). Verder ben ik veel te vinden op het voetbalveld, andere hobby’s zijn fietsen en postzegels verzamelen.

   

Frans Venmans

Ik woon sinds november 2005 aan de Graathof 6 in Someren-Heide. Ik ben graag betrokken in Someren-Heide en maak daarom sinds december 2007 deel uit van het bestuur Dorpsoverleg Someren-Heide, waarin o.a. het secretariaat, financiën Dorpsraad en in het kader van IDOP de portefeuille Wonen in mijn beheer zijn.
Verder kun je mij ook vinden als gastheer in gemeenschapshuis de Bunt en sta ik mede aan de wieg van de jeu de boulesclub "de Vrolijke ketsers". Daarnaast ben ik ook een gewaardeerd lid van het gemengd koor Corde et Animo waarin ik de baspartij zing. Tevens heb ik het muziekfestijn " Beloof niets ... doe iets" mee georganiseerd, dat in september 2009 gehouden werd. De leus ‘Beloof niets …. doe iets’ is wat ik nastreef ook bij Lijst Someren-Heide. Stem dus op 3 maart op mij!

   
  Gehele kandidatenlijst